FamilieBadminton


Nu kan hele familien spille badminton sammen

FamilieBadminton er sjov motion for hele familien.

FamilieBadminton foregår i centret søndage fra 12-14 fra januar til april. Vi ved godt, at det nok er de færreste der kommer hver gang. Til gengæld håber vi, at mange familier har tid og lyst til at komme en gang imellem – måske bare en halv eller en hel time.
Den tilknyttede fil viser de specifikke haltider - vi spiller mest i hal B, men nogle gange i Multihuset eller i hal A. Se infotavlerne i centret.

Medlemskabet ”FamilieBadminton” giver adgang til, at hele familien kan spille badminton søndage indtil 30 april. Prisen er kun 300,- for hele husstanden i hele perioden.

Der reserveres ikke baner, og vi beder om at alle er gode til at give plads til hinanden - vi vil rigtigt gerne have at alle har mulighed for at spille. Vi er fulde af tro på, at alle har mulighed for at få en god dyst, selvom der måske kan være lidt ventetid.

Tilmelding og betaling på: badminton.mgu.dk.

Salg af badmintonudstyr

Vi har indkøbt ketchere og bolde, så du nemt kan komme igang.

Se filen for en oversigt over udstyret, der kan købes ved henvendelse til Ungdomstræning, til FamilieBadminton eller ved henvendelse til klubben (mgu.badm@gmail.com).
Betaling med MobilePay.
Tilknyttet fil:    Salg af badmintonudstyr (275 Kb)
Seneste nyt
5.1.18
FamilieBadminton - ny sæson starter søndag 7/1 kl. 12-14
Til FamilieBadminton kan man som familie hver søndag...
Mejrup Badminton  |   Elkjærvej 26, Mejrup  |   7500  Holstebro  |   97410920  |   @